Tefal FE506130 Click&Cook konyhai robotgép
Tefal FE506130 Click&Cook konyhai robotgép | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP106739
Garancia: 2 év
Szállítás díja: 990 Ft
248.990 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Tökéletes ételek néhány kattintással

600 beépített recept minden alkalomra – beleértve az édes és sós ételeket, mint például a sült és egyéb desszertek vagy akár a világkonyha ételeit, vegetáriánus ételeket, egészséges recepteket – minden ízlésnek megfelelő ételekkel.

Részletes használati utasítás

Fedezd fel az egyszerű és intuitív főzést a lépésről-lépésre követhető utasításokkal és a kikereshető receptekkel az áttekinthető 7 hüvelykes digitális képernyőn. Az új ételek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű.

32 funkció

Ez a sokoldalú készülék 32 funkciót kínál – főzés, turmixolás, keverés, dagasztás, habverés, aprítás, darálás, párolás és még sok más.

Precíz konyhai mérleg

A beépített digitális mérleg megkönnyíti a főzést és a sütést – különösen pontos mérést biztosít 1 grammon belüli pontossággal, 1 g és 5 kg közötti mérési tartománnyal.

Biztonsági rendszer

Maximális biztonság és gondtalan használat a biztonsági funkciónak köszönhetően, amely megakadályozza a fedél kinyílását, amikor a multifunkciós edény használatban van, valamint a BPA-mentes anyagoknak köszönhetően, amelyekkel biztonságosan és egészségesen főzhetsz az egész család számára.

Könnyű tisztítás

Az automatikus tisztítóprogram gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé, és időt takarít meg, mivel a tál két főzési művelet között tisztítható, így a főzés egyszerű és maximálisan kényelmes.

Könnyű tárolás

Okos és gazdaságos tárolórendszer, amelynek minden tartozéka könnyen tárolható magában a főzőedényben

Ideális űrtartalom

A 3,6 űrtartalmú edényben bőséges adagokat készíthetsz minden alkalomra – ideális mindennapi használatra a legéhesebb családok számára is, valamint barátok és családtagok megvendégelésére.