Braun Silk-Expert IPL PL5145 villanófényes szőrtelenítő
Braun Silk-Expert IPL PL5145 villanófényes szőrtelenítő | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP106412
Garancia: 2 év
Szállítás díja: Ingyenes
149.950 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

A Silk·expert Pro 5 a Braun legjobb IPL-készüléke. Ez nem lézeres szőrtelenítő, hanem korszerű IPL-technológiát alkalmazó készülék, hogy otthoni kezeléssel akár 6 hónapig sima bőrt biztosítson, és mindössze pár hét alatt látható szőrritkulást eredményezzen (74%-os szőrzetcsökkenés 12 heti kezelés után - összesített érték a bikini, lábszár, hónalj esetében. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek.). A Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő automatikusan alkalmazkodik a bőrtónushoz, ezáltal optimalizálja a teljesítményt a gyors eredmény és a bőrkímélő kezelés tökéletes egyensúlya érdekében. 2 érzékeny üzemmód biztosítja a bőr kényelmét. Akár 125 villanás percenként, így kevesebb a kimaradt testfelület.

Látható eredmény akár 6 hónapig

Páratlan hatékonyság a látható szőrritkulásért mindössze 4 hét alatt, amely akár 6 hónapon át tart1. Használja a készüléket hetente egyszer  hónapon keresztül, hogy láthatóvá váljanak az első eredmények, és bőrét tartósan simává varázsolja!

Hatékony és kíméletes

A Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő másodpercenként 80-szor ellenőrzi a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitást, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és a bőrkímélő hatás között.

Precíz és alapos

Az IPL-készülékhez széles fej is tartozik a nagyobb testfelületekhez, például a combhoz, a mellkashoz vagy a háthoz, valamint egy normál fej, ami ideális a hónaljhoz.

Sima bőr még a kényes területeken is

A három, érzékeny bőrhöz tervezett üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is tartósan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

10 intenzitási szint

A 10 intenzitási szinttel rendelkező Silk·expert Pro 5 pontosan érzékeli a test legkisebb bőrtónus-változásait is. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a tartós eredmény érdekében az otthoni használat során.