LG 65NANO813PA UHD-4K Smart NanoCell LED 65(165cm) televízió Bemutató darab!
LG 65NANO813PA UHD-4K Smart NanoCell LED 65(165cm) televízió Bemutató darab! | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP105627
Garancia: 1,5 év
Szállítás díja: 9990 Ft
249.990 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

BIZOMÁNYOS TERMÉK!:ÜGYFÉL ÁLTAL KÉRÉSRE ÉRTÉKESÍTETT TERMÉK.

A TERMÉK SZINTE GYÁRI ÁLLAPOTÚ!GARANCIA 18 HÓNAP!

8 millió képpont. Egy a millióból kép.

Lenyűgözően tiszta színek a NanoCell TV valódi 4K felbontásában. A körülbelül 8 millió pixellel a valódi 4K felbontású TV észrevehetően élesebb és részletgazdagabb képre képes, mint a hagyományos HD TV-k. A NanoCell TV valódi 4K felbontását a NanoCell technológia egészíti ki az olyan 4K élmény érdekében, amely túlmutat a nemzetközi szabványok előírásain.

Minden szín kristálytiszta.

Az LG NanoCell TV a különleges, saját Nano technológiájának megfelelő nano-részecskéket használ, amely szűri és finomítja a színeket, és eltávolítja a pontos RGB hullámhossztól való eltéréseket. Ez azt jelenti, hogy csak a tiszta, pontos színek jelennek meg a képernyőn. Az eredmény: élénkebb és valósághűbb kép, mely életre kelti a tartalmat.

Soha nem látott szintű vezérlés.

Minden játék magasabb szinten. A játékoptimalizáló (Game Optimizer) funkció automatikusan állítja a képet, valamint optimalizálja a grafikát és a láthatóságot, így élvezetesebb játékélményt nyújt, függetlenül attól, milyen játékkal játszik.

A legyőzhetetlen kombináció.

A játék szabadsága. Az LG az Xbox-szal karöltve biztosítja, hogy készen állj a következő generációs játékra. Hozza ki a legtöbbet az Xbox-ából a lebilincselő képminőséggel és az ultragyors válaszidővel.

Játsszon a legmagasabb szinten!

Tegyen szert előnyre az ellenfeleivel szemben! A ALLM és eARC technológiák megfelelnek a legújabb HDMI 2.1 specifikációknak, és képesek magasabb felbontásban megjeleníteni a gyorsan mozgó tartalmakat folyamatos, szinkronizált grafikával.

NanoCell Sport.

Győztes teljesítmény.

Az LG NanoCell TV lélegzetelállító meccs-élményt biztosít. A Bluetooth térhatású hang a stadion teljes hangulatát elhozza az otthonába, miközben a Sportriasztások mindig napra készen tartják Önt kedvenc csapata friss híreinek tekintetben.

Javítson fel mindent, amit lát és hall.

A processzor eltávolítja a videozajt, így élénkebb színeket és jobb kontrasztot hoz létre. Az alacsony felbontású képeket felskálázza, így közel 4K minőségű képek jönnek létre. Szintén tudja, hogy mikor, hol és hogyan lehet javítani a hangminőségen és virtuális térhatású hangot létrehozni a még inkább magával ragadó, moziszerű élmény érdekében.

Nézzen mindent 4K-ban.

Az LG NanoCell TV a lehető legéletszerűbb 4K képpé alakítja a 2K tartalmakat, mely tisztább részleteket és körvonalakat eredményez. Élvezze a sokkal tisztább szöveget és képeket kevesebb zajjal és jobb kontraszttal.

ThinQ AI

Egy igazi asszisztens.

Az LG ThinQ azért van itt, hogy a legmagasabb szintre emelje a tévézés élményét. Válassza ki a kedvenc hangalapú asszisztensét, és vezérelje a TV-t a hangjával; ráadásul egy teljesen új főoldal gondoskodik a kényelemről és az irányításról.