Philips AC2958/53 Series 2000i légtisztító
Philips AC2958/53 Series 2000i légtisztító | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP105064
Garancia: 2 év
Szállítás díja: Ingyenes
158.990 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Intelligens automatikus tisztítás

Az intelligens szenzortechnológia valós időben érzékeli és automatikusan eltávolítja a beltéri levegőt szennyező három fő anyagot: a részecskéket, a káros gázokat és a beltéri allergéneket. A négy mód (automata, alvó, kíméletes és turbó) között könnyedén válthat.

Légminőség színkódolva

A légtisztító tetején megjelenő egyszerű színkódolási rendszer segítségével könnyedén beazonosíthatja a levegőminőséget otthonában.

3 rétegű szűrő

Az előszűrő felfogja a port és a hajszálakat, majd az aktivált szénszűrő eltávolítja a káros gázokat és a kellemetlen szagokat. Mindezek után a NanoProtect HEPA felfogja az ultrafinom, mindössze 0,003 mikron méretű részecskéket.

Intelligens szűrő állapotjelzője

Az egyszerű karbantartás érdekében a készülék kijelzi a kiszűrt szennyező anyagok mennyiségét és szűrő hátralévő élettartamát

Azonnali tisztítás

A kiemelkedő szűrőteljesítmény biztosítja a tiszta levegő 330 m3/óra CADR-értékkel történő szállítását. Új, háromdimenziós levegőkeringtető rendszerünkkel egy 20 m2-es szobában mindössze 9 perc alatt tiszta levegő biztosítható.

Nyomon követés és szabályozás alkalmazás segítségével

A Clean Home+ alkalmazással bárhol és bármikor szabályozhatja a légtisztítót és ellenőrizheti a levegőminőséget otthonában. Mivel az alkalmazás kompatibilis az Amazon Alexával, egyszerűen a hangjával tudja irányítani a légtisztítót.

Automatikus környezeti világítás

A világítás automatikusan a környezetéhez igazodik, így Ön zavaró tényezők nélkül élvezheti a készülék előnyeit.

Különösen csendes működés

Alvó módban a légtisztító kijelzőjének fényei halványabbak, és szinte teljesen hangtalan működéssel tisztítja levegőt, miközben Ön alszik.

Innovatív kialakítás

Az elegáns, minimalista kialakítás tökéletesen illeszkedik bármilyen lakberendezési stílushoz.

Enyhe üzemmód

Ha a hálószobában szeretne csendben és nyugalomba eltölteni egy kis időt, különösen nappal, az enyhe üzemmód a legjobb választás. Természetes szellő fújdogál, miközben könyvet olvas, szundít a gyermekével, vagy éppen meditál. Csak egy pillantást kell vetnie a készülékre, hogy tudja, hogy egészséges levegőt lélegez be.

  • Az allergének 99,97%-át eltávolítja
  • Akár 39 m2-es helyiség légtisztítására
  • Intelligens automatikus tisztítás