Rowenta RO7487EA Silence Force Allergy+ porzsákos porszívó
Rowenta RO7487EA Silence Force Allergy+ porzsákos porszívó | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP104656
Garancia: 2 év
Szállítás díja: Ingyenes
84.950 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Rendkívül csendes működés és tökéletes siklás

Élvezze a nagy teljesítményű takarítás csúcsát, az ultra csendes technológia ugyanis új, Power Air szívófejjel érkezik a rendkívüli kényelem és a mélytisztítás optimális eredményei érdekében, bármely padlófelületen.

A porzsák egyszerű, higiénikus cseréje

Az új, Hygiene+, önzáró kupakkal felszerelt porzsák megakadályozza a zacskó cseréjénél keletkező porfelhőt, növelve ezzel a kényelmet és a tisztaságot

Allergiások számára megfelelő

Az egyedülálló Allergy+ szűrőrendszer kiszűri a levegőből a por és az allergének 99,98 %-át. A nagy teljesítményű szűrők és a hatékony Hygiene+ porzsák az állati szőröket, az atkákat és az egyéb apró szennyeződéseket is megszűrik. Az antiallergén tulajdonságok növelik a levegő minőségét és egészségesebb és tisztább környezetet teremtenek. Az Allergy+ porszívók az allergiában szenvedő és légzési nehézségekkel küzdő személyek számára megfelelők.

Minden típusú padlófelülethez használható Power Air Dust szívófej

A Power Air Dust szívófej két helyzetbe állítható porkefével van felszerelve, amely a nagy lakóhelyiségek és a rések tisztítására szolgál.

EffiTech Motor a maximális energetikai hatékonyságért

Az EffiTech motor új rendszerének csúcsminőségű technológiája alacsonyabb energiafogyasztás mellett nagyobb teljesítményű porszívózást eredményez, és utat jelent a maximális energetikai hatékonyság felé.

A legjobb, 5★-os szívóteljesítmény a saját osztályában

Az optimális légáramlás és a kétirányú szívófej rendkívüli eredményeket biztosítanak.

Csendes üzemelés a tökéletes kényelem érdekében

Fedezze fel az Extreme Silence technológia nyújtotta felülmúlhatatlan komfortot, amely a normál beszélgetés 58 dB(A)-es zajszintjét csupán kevéssel felülmúló zajszintet eredményez.

Állandó, High Efficiency szűrők

A magas szűrésnek köszönhetően a Silence Force szűrő állandó, ezért nincs szükség a szűrők cseréjére (a Rowenta Hygiene+ porzsákainak használatánál)

Könnyű kezelés

A négy, minden irányban elmozduló görgő könnyítik a mozgást és növelik a mozgási szabadságot.

Ergonomikus fogantyú a kényelmesebb takarítás érdekében

Az új, továbbfejlesztett dizájnnal ellátott fogantyú nagyszerű komfortos fogást biztosít és intuitív kezelőgombokkal van felszerelve a takarítás még nagyobb élménye érdekében.