Rowenta RY6597WH Steam Power gőztisztító
Rowenta RY6597WH Steam Power gőztisztító | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP104416
Garancia: 2 év
Szállítás díja: 1490 Ft
49.990 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

ROWENTA STEAM POWER GŐZÖLŐS TISZTÍTÓGÉP: GŐZTISZTÍTÁS AZ EGÉSZSÉGES ÉS HIGIÉNIKUS HÁZTARTÁSÉRT

Tartsa otthonát tisztán, egészségesen és vegyszerek nélkül a gőztisztítás tisztító hatásának köszönhetően. A Rowenta gőzmop tisztítószerek és vegyszerek használata nélkül biztosítja a hatékony átfogó takarítást, mely során eltávolítja a mikrobák és baktériumok akár 99%-át, így a háztartása tökéletes higiéniájának garanciáját jelenti. Ez a könnyen használható gőztisztító három beállítási pozícióval rendelkezik, így szabályozhatja a gőz mennyiségét és ideális eredményt érhet el a legkülönbözőbb kemény felületeken. A teljesítmény a praktikussággal párosul ergonomikus formatervben, alacsony súllyal és szem alakú fogantyúval, nyéllel a könnyű hordozásért és gyors bemelegedéssel, melynek köszönhetően a gőz már harminc másodperc után munkára készen áll. Rowenta gőzmop: kivételes takarítási megoldás egy karnyújtásnyira az egészséges és higiénikus háztartásért.

TÖKÉLETES TAKARÍTÁS ÉS EGÉSZSÉGES HÁZTARTÁS

Fedezze fel az egészséges és higiénikus takarítást a gőz tisztító hatásának köszönhetően, mely környezetbarát módon - káros vegyszerek és tisztítószerek használata nélkül biztosítja a tökéletesen higiénikus környezetet minimális vízfogyasztás mellett.

SPECIÁLIS HASZNÁLAT KEMÉNY PADLÓKRA: 3 GŐZBEÁLLÍTÁS, KÜLÖNBÖZŐ PADLÓTÍPUSOKHOZ IGAZÍTVA

A gőzmennyiség három, valamennyi kemény padlótípusnál használható beállítással szabályozható, melyek gondoskodnak a tökéletes takarításról mindössze csapvíz segítségével.

MAGAS HATÉKONYSÁGÚ MOPHUZAT A TÖKÉLETES EREDMÉNYEKÉRT

Magas hatékonyságú mikroszálas mophuzat a tökéletes, csík és folt nélküli takarításért.

KÖNNYŰ ERGONOMIKUS FORMATERV SZEM ALAKÚ FOGANTYÚVAL

A könnyített formaterv fejlett ergonomikus tulajdonságokkal párosul, melyek eredménye a kivételesen könnyű használat, szem formájú fogantyú a kényelmes és természetes fogásért és praktikus tárolási pozíció.

ÉRINTÉS NÉLKÜLI HUZATCSERE RENDSZER

Az érintés nélküli rendszer biztosítja a legtisztább és leghigiénikusabb huzatcserét a gőzmoppal való munka során - egyszerűen nyomja meg lábbal a fejen lévő gombot.

EXTRA ERŐS KEFE A MAKACS FOLTOK ÁTFOGÓ TISZTÍTÁSÁHOZ

A beépített extra erős kefe tökéletes eszközt jelent a makacs, megszáradt foltok és szennyeződések átfogó tisztítására.

VÍZKŐOLDÓ RENDSZER

A vízkőoldó kazetta megakadályozza a készülék vízkő okozta sérülését, és meghosszabbítja az élettartamát.