Rowenta TN9160F0 Trim & Style nedves és száraz haj- és szakállvágó
Rowenta TN9160F0 Trim & Style nedves és száraz haj- és szakállvágó | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Külső raktáron
Cikkszám: DP101861
Garancia: 2 év
Szállítás díja: 1290 Ft
Eredeti ár: 14.990 Ft
12.790 Ft
Megtakarítás: 2.200 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Tovább tartó éles pengék 

A mobil pengék titán pengéje tartós vágási teljesítményt kínál. A rozsdamentes acél 3-szor keményebb, a titán megvédi a késéleket. 

A Trim & Style Wet & Dry minden nap kifogástalan megjelenést élvez. A nagy sebességű motor és a mobil pengék titán pengéje biztosítja a tökéletes vágást egy mozdulattal, és a Wet & Dry technológiának köszönhetően hatékony és kényelmes borotválkozási élményt nyújt, még a zuhany alatt is. 

Kényelem, hatékonyság és tökéletes eredmények! 

A Trim & Style Wet & Dry ideális partnere a hajnak, a szakállnak és a gondosan ápolt testnek. A hajszálak egy lépésben hatékonyan le vannak vágva, köszönhetően a nagysebességű motornak és a mobil pengének titán bevonattal. 

Nedves és száraz technológia, hajvágás és borotválkozás kényelmes, még a zuhany alatt is, ugyanabban az időben, a gép könnyebben tisztítható. 

A hajnak a mellékelt 44 mm-es penge hatékony és gyors eredményt biztosít, a 4 mozdulatlan penge pendig széles skálájú opciót biztosít ami a hajhosszat és a stílust illeti. 

A testhez a borotva gépet kifejezetten a zuhany alá vágás és borotválkozás céljából tervezték, és érzékeny bőrvágót tartalmaz, hogy rövidítse a hajat, mielőtt leborotválná. Az orr- és fül kiegészitőt egy forgó penge biztosítja, amely garantálja a nemkívánatos szőrök hatékony és fájdalom mentes vágását. 

A 60 percig tartó magas akkumulátor-autonómia kényelmes és gondtalan használatot tesz lehetővé. 

Használja a víz alatt 

A nedves és száraz technológia lehetővé teszi, hogy még a zuhany alatt is használhassa a kényelmet és a könnyű tisztítás érdekében. 

Hatékony vágás egy mozdulattal 

A nagysebességű motor (6500 ford / perc) egyetlen mozgásnál könnyű vágást kínál. 

Válassza ki a megfelelő stílust 

12 haj, szakáll és aprólékos testfelszerelések. 

Tökéletes hajvágás 

A 44 mm-es kiegészítő penge tökéletes a hatékony és gyors eredményekhez, egyetlen mozdulattal. A 4 ficsi fésű (3 mm-6 mm-9 mm-12 mm) széles körű, tökéletesen stilizált hajat kínál. 

Ideális a testhez 

A testborotvát kifejezetten a zuhany alá vágás és borotválkozás céljából tervezték. Használja az érzékeny bõr kiegészítõt, hogy lerövidítse a hajat, mielőtt borotválja, majd a borotva kiegészítőt tökéletesen sima bőrre. 

Megszabadulni a nem kívánt hajtól 

Forgólapátos orr és fül vágóegység a hatékony és fájdalommentes vágáshoz. 

Magas autonóm akkumulátor 

Kompakt és praktikus kialakítás: A készülék terhelési és tárolási támogatása készen áll a használatra.