Tefal GV9571E0 Pro Express Ultimate gőzállomás
Tefal GV9571E0 Pro Express Ultimate gőzállomás | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Rendelésre (3-5 munkanap)
Cikkszám: DP101526
Garancia: 2 év
Szállítás díja: Ingyenes
Eredeti ár: 129.990 Ft
112.990 Ft
Megtakarítás: 17.000 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Professzionális hatékonyság

Maximális gőzteljesítmény a verhetetlen eredményekért. A nagynyomású bojler új technológiája tökéletes eredményeket nyújt professzionális szinten.

Időmegtakarítás

A gőz nagy nyomás alatt mélyen az anyag belsejébe hatol és professzionális hatékonyságot biztosít, ami akár felére lerövidíti a vasalási időt.

Nagy teljesítményű gőzadagolás

Az intenzív gőzadagolás megbirkózik a legmakacsabb gyűrődésekkel is és ideális a vastag anyagok, több réteg vasalásához, illetve a felakasztott ruhadarabok tökéletes függőleges vasalásához.

Tökéletes eredmények

A folyamatos nagynyomású gőz minden alkalommal tökéletes eredményeket biztosít, és különösen hatékonyan simítja ki a legmakacsabb gyűrődéseket is.

Adja meg ruháinak a tökéletes gondoskodást

Maradjon teljesen gondtalan az egyedi dupla vízkő elleni védelemmel: A Protect system átalakítja a cseppeket és a szivárgó vizet gőzzé és véd a foltok ellen, a szabadalmaztatott Anticalc Collector pedig maximálisan megkönnyíti a bojler tisztítását.

Intuitív kezelőpanel karnyújtásnyira

Módosítsa a beállítást egyetlen gombnyomással az elegáns új Direct Control kezelőpanelen, mely nagyon praktikusan közvetlenül a vasaló fogantyúján kapott helyet, így időt takaríthat meg a különböző anyagtípusok közötti váltáskor. Négy elektronikus program gondoskodik a gőz és hőmérséklet tökéletes kombinációjáról minden anyagnál.

Durilium AirGlide Autoclean ultravékony vasalótalp

Az új Durilium AirGlide szabadalmaztatott technológia a Tefal márka legjobb siklását kínálja a megerőltetés nélküli gyors vasalásért – akár 33%-kal jobb siklás és hosszan tartó teljesítmény. A katalitikus Tefal Autoclean felület mindig tisztán foltmentesen tartja a vasalótalpat, és optimális gőzelosztást biztosít a hatékony vasalásért.

Praktikus kivehető víztartály

A kivehető víztartály vasalás közben is bármikor utántölthető.