Rowenta EP8020F0 Skin Respect epilátor
Rowenta EP8020F0 Skin Respect epilátor | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP100529
Garancia: 2 év
Szállítás díja: 990 Ft
Eredeti ár: 21.990 Ft
15.990 Ft
Megtakarítás: 6.000 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció
Bõrkímélõ, hatékony epilálás
A Skin Respect ötvözi a hatékony szõreltávolítást az innovatív és kímélõ technológiával, mely elégedettséget biztosít mind az epilálás során, mind pedig utána.
 
Skin Respect technológia: lágy és kíméletes a bõrhöz
Az új, sima fej az exkluzív anyagnak köszönhetõen jobban siklik a bõrön, ami kisebb súrlódást, kevesebb bõrirritációt, és ezzel kevesebb piros pöttyöt és más bõrsérülést eredményez, beleérte a szõrbenövést, miközben a bõrlazító henger a masszázs rendszerrel együtt nyugtató és kellemes érzést kölcsönöz epilálás közben. A higiénikus és bõrgyógyászatilag tesztelt csipeszek rozsdamentes acélból készülnek, melyrõl közismert, hogy nem fogja fel a szennyezõdéseket és ellehetetleníti a baktériumok szaporodását és egyéb nemkívánatos anyagok terjedését. A Dermo Protect optimális forgássebesség funkcióval, amely optimalizálja az epilálási teljesítmény és az epilálási mozdulatok arányát, tökéletes eredményt ér el a bõr irritációja nélkül.
 
VIZES ÉS SZÁRAZ BÕRÖN EGYARÁNT
A még nagyobb kényelemért használhatja a Skin Respect epilátort fürdõkádban vagy zuhany alatt. A védõ, nyugtató és relaxációs tulajdonságainak köszönhetõen a víz csökkenti a súrlódást, korlátozza az irritációt és a bõrpírt, és nagyobb kényelmet nyújt.