Tefal P4410770 Clipso+ Precision kukta 6L
Tefal P4410770 Clipso+ Precision kukta 6L | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP102508
Garancia: -
Szállítás díja: Ingyenes
69.990 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Tökéletesen időzített főzés

A beépített szenzornak köszönhetően a főzés ellenőrző program és az időzítő az ideális hőmérséklet elérésekor automatikusan beindítják a főzési idő visszaszámlálást és jelez Önnek, amikor az étel elkészült.

Könnyű egykezes nyitás/zárás

Egy szabad kéz teljesen elegendő! A Tefal® innovatív nyitórendszerének köszönhetően könnyen megemelhető a fogantyú a kuktafazék egyszerű kinyitásához és lezárásához.

Helytakarékos fogantyúk

Egyszerű tárolás az ügyes, összecsukható fogantyúknak és a biztonságos használatot garantáló önzáró rendszernek köszönhetően.

2 ételkészítési program

Válassza ki a zöldség- vagy a hús összetevőket, amelyeket tökéletes főzési hőmérsékleten és a tápanyagok megőrzése mellett meg akar főzni.

Garantáltan tartós

A tartós, kiváló minőségű 18/10-es rozsdamentes acélból készült edény garanciája 10 év.

Mosogatógépben mosható

Az Ön Tefal® kuktafazeka mosogatógépben elmosható (a tömítést, a kezelő modult és az időzítőt kivéve), ami megkönnyíti a tisztítást

Franciaországban gyártva

Az Ön Tefal® kuktafazekát Franciaországban tervezték és gyártották a kivételesen gazdag francia szakértelem és know-how felhasználásával.

Gyors főzés

Takarítson meg időt a Tefal® edényekkel, amelyekben az étel kétszer gyorsabban elkészül (pl. a brokkoli 10 perc alatt elkészül a 26 perc általános főzési időhöz képest)

Egészséges főzés

A vitaminok nem vesznek el főzés közben, az összetevők így akár 80 %-al több C-vitamint tartalmaznak (a Tefal® edényhez képest), az egészséges főzés és táplálkozás érdekében.

Biztonságos főzés

Az átgondolt 6 pontos biztonsági rendszernek köszönhetően az Ön kuktafazeka teljes biztonságot garantál nap mint nap, a lélek teljes nyugalma érdekében.