Tefal QB319838 WIZZO konyhai robotgép
Tefal QB319838 WIZZO konyhai robotgép | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DP101464
Garancia: 2 év
Szállítás díja: 2490 Ft
99.990 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

Hagyja magát meglepni a Wizzo robotgéppel! 
Az igazi tehetség abban rejlik, ha valaki tudja milyen eszközöket hívjon segítségül a benne rejlő potenciál feltárásához. A Wizzo jelentése „varázslatos és praktikus“, célja pedig, hogy a lehető legjobban megkönnyítse az életét a konyhában. Ha egyszer nekivág, a kulináris kalandok sorra jönnek majd! 

Tojáshab 60 másodpercen belül! 
Az egyedi szabadalmaztatott Flex Whisk technológiának köszönhetően villámgyorsan kemény habbá veri a tojásfehérjét, akár egyetlen tojásból is. 

Könnyű használat, könnyű tárolás 
Minden funkció könnyedén hozzáférhető előlről, ami tökéletes kényelmet biztosít a munka során. Az előre néző formaterv optimális térkihasználást biztosít a konyhapulton, így a Wizzo robotgép bárhol tökéletesen megtalálja a helyét. 

Cukrász toldóelemek 
Szabadalmaztatott Flex Whisk tartozék habveréshez, keverőlapát krémek és süteménytészták keveréséhez, nemesacél dagasztókar kelttészták dagasztásához. A Wizzo-val bármilyen receptet megvalósíthat! 

Elegáns nemesacél keverőtál 
A Wizzo robotgéphez családi kapacitású, 4 l-es nemesacél keverőtál tartozik fröccsenés elleni fedővel. Akár 40 muffint vagy 3 pizzát (28 cm átmérőjű, vastag tésztájú) készíthet el benne egyszerre, mellyel megörvendeztetheti családtagjait és barátait! 

Gyors és nagy teljesítményű 
1000 W teljesítmény és 7 sebességfokozat pulzáló funkcióval a tökéletesen sima és egynemű keverékekhez. 

Hiányzik az ihlet ? 25 receptet kínálunk! 
A Tefal weboldaláról letölthet egy szakácskönyvet 25 új recepttel a hétköznapi finomságoktól a legízletesebb desszertekig. 

1 l űrtartalmú aprító feltétet tartalmaz 
Ideális gyümölcsök és zöldségek gyors darabolásához, hagyma, fokhagyma, fűszernövények vagy dió aprításához és sok más feladathoz. 

1 l űrtartalmú turmixgép feltétet tartalmaz 
Készítsen smoothie-t friss gyümölcsből, palacsintatésztát, élvezze a forró és hideg levesek zamatosságát és készítsen számos más finomságot. 

Húsdaráló feltétet tartalmaz 
A húsdaráló két nemesacél darálótárcsát tartalmaz a közepesen durva és durva daráláshoz.