Rowenta RO3724EA Compact Power Cyclonic porzsák nélküli porszívó
Rowenta RO3724EA Compact Power Cyclonic porzsák nélküli porszívó | DigitalPlaza.hu
Elérhetőség: Külső raktáron
Cikkszám: DP100784
Garancia: 2 év
Szállítás díja: Ingyenes
Eredeti ár: 29.990 Ft
26.950 Ft
Megtakarítás: 3.040 Ft
Mennyiség:
Termékinformáció

3A HATÉKONYSÁG

A Compact Power™ Cyclonicot azoknak terveztük, akik könnyen használható és hatékony porszívókat keresnek. Ez az új sorozat 3A hatékonyságot nyújt, és osztálya legjobb eredményeit biztosítja a kemény padlók tisztítása, a porszűrés és az energetikai hatékonyság terén. A Compact Power™ Cyclonic ráadásul továbbfejlesztett használati ergonómiát, valamint egyszerű használatot, hordozást és tárolást kínál.

LEGJOBB EREDMÉNYEK A KEMÉNY PADLÓK TISZTÍTÁSAKOR AZ ADOTT OSZTÁLYBAN: A

A Compact Power™ Cyclonic új és magas hatékonyságú, kapcsolható szívófejjel jelentkezik, mely biztosítja a kemény padlókon elért legjobb eredményeket az adott porszívó osztályban.

LEGJOBB SZŰRÉSHATÉKONYSÁGI EREDMÉNYEK AZ ADOTT OSZTÁLYBAN: A

A Compact Power™ Cyclonic modern ciklon rendszerrel van felszerelve, mely kiváló hatékonysággal különíti el a port a levegőből. A termék ráadásul két szűrési fokozatot kínál: - motor előtt található habszűrő - magas hatékonyságú High Efficiency szűrő a légkimenetnél, mely kiszűri még a motor által kibocsátott legkisebb porrészecskéket is. Akár a felszívott por 99,98%-ának kiszűrése. 

LEGJOBB ENERGETIKAI HATÉKONYSÁGI EREDMÉNYEK AZ ADOTT OSZTÁLYBAN: A

Az alacsony energiafelvételű (750 W) motor akár 50%-kal csökkenti az energiafogyasztást, mégis a 2000W* energiafelvételű modellekével összehasonlítható teljesítményt nyújt a por eltávolításakor*.   *Az előző, 2000 W fogyasztású Rowenta porszívócsaláddal összehasonlítva.

A PORTARTÁLY KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A Clean Express rendszer könnyű poreltávolítást kínál. Mindössze négy egyszerű mozdulattal megszabadulhat minden portól!